DIGITAL BRANDING MINDSET
Digital Branding Mindset

 

De juiste mindset hanteren in uw dagelijkse handelingen zal bijdragen aan uw personal en corporate branding. Het zal ook bijdragen aan het beperken van mogelijke reputatierisico’s die u loopt door u online zichtbaar te maken. Maar hoe ontwikkelt u nu een digitale mindset die zal bijdragen aan uw branding? We vertellen er u graag meer over.Onze expertise

Heeft u reeds de juiste mindset als het gaat over je online zichtbaarmaken? We weten dat verschillende bedrijven en individuen verschillende behoeften hebben op het gebied van personal, corporate en personal branding, maar het plaatsen van de juiste boodschap wordt steeds belangrijker.

Waarom is het zo moeilijk om goede boodschappen te brengen? Voor velen is online zichtbaarheid iets nieuw, en dat vormt vaak ook een drempel. Fouten worden gemaakt door ondoordacht te gaan “posten”, “liken” en delen. Fouten die moeilijk recht te zetten vallen, het internet vergeet namelijk niet. Aanvullend op de juiste mindset, brengt een snelle reputatiescan al veel zaken naar boven waarop gewerkt kan worden. We brengen de juiste digitale mindset naar zowel bedrijven als particulieren.

We bieden diensten aan overheden en bedrijven, zowel kleine als grote, uit een breed scala van sectoren en vakgebieden. Ook zelfstandingen, vrije beroepers en ondernemers zijn meer dan welkom. Iedereen kan dus aankloppen om gebruik te maken van onze diensten.Werk aan uw Marketing Mindset

Welke beproefde methode passen we toe? Geen algemene theorie, maar concrete inzichten die renderen. Tijdens het programma gaat u dieper in op vragen zoals:

 • U stelt uw niche scherp zodat u uw ideale klant kent
 • Mindset: hoe gaat u om met de angst voor zichtbaarheid?
 • Social media: welke kanalen zijn voor u geschikt, wat gaat u er vertellen?
 • Wie bet u als ondernemer en hoe breng u dit naar buiten?
 • Netwerken: waar netwerkt u, wat vertelt u, wie kennen wij die u kan helpen?

U gaat groeien als mens én als ondernemer, iets wat u én uw bedrijf ten goede komt! U kan er dus meteen mee aan de slag! We zetten ons ruime netwerk in om u te helpen bij de uitbouw van uw bedrijf. Na enkele weken vertelt u in de collectieve opvolging wat u nodig hebt.

Meer omzet door Personal Branding?

Door in te zetten op hoe mensen u zien, zal u meer klanten aantrekken die passen binnen het kader dat u heeft afgebakend. Waarvoor wil je gebeld worden? Weten mensen wat u doet? Door jezelf als merk in de markt te zetten, kunnen mensen zich meer verbonden voelen met u en uw bedrijf.

U kan kiezen om te werken aan je marketing mindset door inzet van uw loopbaancheques of door gebruik te maken van de KMO-portefeuille om zo gesubsidieerd te bouwen aan uw zichtbaarheid en uw carrière.

Laten we samen bouwen
aan uw zichtbaarheid en mindset


We richten ons sterk op functie en bruikbaarheid en trainen u om uw website en sociale media als bedrijfsmiddel te beheren. Wij doen ons uiterste best om ervoor te zorgen dat uw inhoud zo wordt afgeleverd dat bezoekers gemakkelijk en intuïtief de informatie kunnen vinden die zij zoeken, wat resulteert in een prettige en productieve gebruikerservaring.

 


7 STAPPENPLAN

€80 (2 loopbaancheques)

 • 5 uur individuele coaching
 • 2 uur groepscoaching
 • Online mastermindgroep
 • Online feedback op uw LinkedInprofiel

7 STAPPENPLAN

€1100

 • Een groepsdag (max. 8 personen)
 • 2 uur collectieve coaching (max. 8 personen)
 • Online mastermindgroep
 • Online feedback op uw LinkedInprofiel
 • KMO-portefeuille mogelijk

In 7 stappen werken wij met u aan uw droombedrijf.

 

Stel uw niche scherp

Krijg de juiste mindset

Profileer uzelf

Schrijf en/of spreek voor succes

Netwerk met resultaat

Gebruik social media

Verkoop uzelf

 


VRAAG EEN GRATIS TELEFONISCH KENNISMAKINGSGESPREK AAN

Gebruik van cookies Deze site maakt gebruik van cookies om informatie op te slaan op je computer. Door deze site te gebruiken ga je hiermee akkoord.