WordPress Website
WORDPRESS WEBSITE

Waarom kiezen voor WordPress?

Een CMS- of contentmanagementsysteem is een tool waarmee u de inhoud van uw website onafhankelijk kunt beheren. WordPress is flexibel, sterk aanpasbaar, super gebruiksvriendelijk en is een geweldig content management systeem (CMS). Je kunt het gebruiken voor blogs, websites voor kleine bedrijven en zelfs voor e-commerce. We hebben zeer bekwame ontwikkelaars die uw site kunnen bijwerken en die aangepaste touch kunnen toevoegen die u altijd al wilde.


Het Proces


Design Implementatie

We kunnen vertrekken van een bestaand thema, dat we aanpassen naar uw wensen of beginnen een volledig eigen design op maat van uw wensen en noden.

1

Selectie van Plug-ins

We zullen de meest noodzakelijk plug-ins installeren zodat u goed uitgerust van start kan gaan.

2

Content Ontwikkeling

We kunnen unieke content maken en schrijven voor uw website, facebook campagne, nieuwsbrief,..

4

SEO & SMM

Een compleet pakket SEO-diensten, maar ook Social Media Management, om klanten te helpen leads te genereren, klanten te werven, omzet te verhogen en winst te maken.

5


WordPress Template Design

We kunnen vertrekken vanuit een standaardtemplate en deze aanpassen. We kunnen ook een template kopen en deze volledig naar de hand zetten. Wil u een volledig design op maat, dan tekenen we graag eerst enkele ontwerpen alvorens het design te implementeren en verbinden met de achterliggende code.

Plugin Implementatie & Ontwikkeling

WordPress is een sterke keuze als u wil kiezen uit een reeks van reeds ontwikkelde bouwstenen. Meestal vragen deze voor de Belgische markt toch enige aanpassingen om te kunnen gebruiken. We kunnen ook eigen plug-ins bouwen, dan heeft u altijd datgeen wat u voor ogen had. 
Gebruik van cookies Deze site maakt gebruik van cookies om informatie op te slaan op je computer. Door deze site te gebruiken ga je hiermee akkoord.