ONLINE PLATFORM

Uw eigen motor

Als u uw website regelmatig moet wijzigen, moet u een CMS-website overwegen in plaats van een statische website. Op een Content Management System (CMS) -website kunnen u of uw partners / werknemers inhoud op uw website toevoegen en bewerken vanuit een administratief panel dat is beveiligd met een wachtwoord. Deze systemen zijn handig omdat u geen HTML-training nodig heeft om nieuwe pagina’s toe te voegen of om inhoud voor uw site te bewerken of verwijderen.

Soms zijn bestaande CMS-systemen niet aangewezen of begint u beter van nul met een eigen systeem. Wij hebben, samen met onze partners, in deze zeer veel ervaring opgedaan. Tevens kunnen wij u reeds voorzien van uw eigen motor waarop we modulair kunnen verder bouwen in functie van uw wensen. Samen ontwikkelen we een omzetverhogend online platform en bijhorende community.Wat we DOEN

We maken aangepaste CMS-platforms voor klanten die een specifiek op maat gemaakte oplossing voor een website of webgebaseerd systeem nodig hebben. Enkele van de opmerkelijke voordelen die we aanbieden samen met onze aangepaste CMS-services, zijn onder meer:


Oplevering precies volgens de scope van het project

Uitgebreide CMS-implementatie en ondersteuning

Zeer schaalbare CMS-oplossingen

Beste technologie voor een betaalbare prijs

Houd uw website geoptimaliseerd en SEO-vriendelijk

Toegewijde en ervaren projectmanager


JOUW EIGEN CMS, ENKELE OPTIES

Ons eenvoudig te gebruiken Content Management Systeem (CMS) kan u toelaten om uw website-inhoud aan te maken, te bewerken en te publiceren, inclusief het volgende
Update de websitetekst, links

Onbeperkt paginabeheer

Fotogallerij

Product catalogus

Website banners & graphics

Beveiligde login & SSL

Links en menu management

Eenvoudige HTML Editor

Blog

SEO vriendelijke structuur

Social media integratie

Google Maps integratieOnze diensten

Template ontwikkeling

We maken een template, een design voor uw website en of webshop die zich aanpast aan de meest courante toestellen en besturingssystemen.

CMS / ERP ontwikkeling op maat

Als u op zoek bent naar een aangepaste toepassing of een functie die een standaard CMS niet bevat, kunnen wij de oplossing voor u bouwen.

Website migratie / modernisering

Wil u uw website of shop overzetten naar een andere, nieuwe technologie? Laat ons de migratie voor onze rekening nemen.
Laten we van start gaan
met uw project


Wij zullen u helpen om uw doelen te bereiken en uw bedrijf te laten groeien.


EEN VOORSTEL AANVRAGEN

Gebruik van cookies Deze site maakt gebruik van cookies om informatie op te slaan op je computer. Door deze site te gebruiken ga je hiermee akkoord.