Online-audit
ONLINE AUDIT
Een online audit & optimalisatie

Hoe scoort uw website vandaag in Google of andere zoekmachines? Is uw website niet verouderd? Maakt u gebruik van sociale media om de omzet te verhogen?

Uw zichtbaarheid en de kans om gevonden te worden, heeft een invloed op uw omzet. Door allereerst een analyse te maken van uw online voetafdruk, kunnen we vervolgens het optimalisatieproces opstarten.BRENG UW BEDRIJF NAAR EEN VOLGEND NIVEAU

COMMAR kan de positie van de zoekmachine en het siteverkeer van elk bedrijf verhogen. De expertise van haar technische en copywriting-medewerkers stelt ons in staat om met succes tegemoet te komen aan de behoeften van bedrijven met complexe websites in concurrerende sectoren.


Website analyse

We analyseren eerst uw website, gevolgd door een stappenplan om de website-trefwoorden doeltreffender met zoekmachines te laten communiceren. Het doel is een hogere conversie te verkrijgen op de bezoekers van uw website. Bezoekers omzetten in kopers.

Online personal branding analyse

Personal Branding helpt u bij het aantrekken van de juiste klant. Beschouw uzelf als het merk. Weet wat u net zo uniek maakt en u onderscheidt van anderen door correct te communiceren en het juiste beeld neer te zetten.


Website en personal branding optimalisatie

Het doel van website-optimalisatie is eenvoudig, de oplossing is iets complexer en veelzijdig te noemen. Door uw website te optimaliseren voor de zoekmachines, zal u hoger scoren in de zoekresultaten, reclame waarvoor u niet voor moet betalen. Door de juiste boodschap te brengen, zal uw website ook juiste klanten aanbrengen.

Een gerichte actie op de online voetafdruk van u als persoon, zorgt ook voor bijkomende leadgeneratie. Consumenten kijken immers naar de mensen achter de bedrijven. Een duidelijk online merk maken van uw persoon is dus zeer belangrijk om de omzet op korte termijn te kunnen verhogen en duurzaam te kunnen groeien op lange termijn.
HOE GAAN WE TE WERK

Voordat u begint met een zoekmachineoptimalisatie (SEO) -project, is het belangrijk om het proces van een effectieve SEO-campagne te begrijpen. Onze dienstverlening is geschikt voor klanten die een intensieve, full-service benadering van zoekmachine marketing nodig hebben, maar evengoed kunnen kleinere tijdelijke opdrachten ingepland worden.


SLEUTELS BEPALEN

De sleutels definiëren die zullen bijdragen aan uw succes en omzet

ONLINE OPTIMALISATIE

Verwijst naar alle maatregelen die kunnen worden genomen om de positie te verbeteren

LINK BUILDING

Op het gebied van SEO beschrijft linkbuilding acties gericht op het verhogen van het aantal en de kwaliteit van inkomende links naar een webpagina

RAPPORTERING & ANALYSE

Onze SEO-beoordeling bestaat uit verschillende factoren, zoals inhoud, koppelingsstructuur, inspanningen op sociale media en het vertrouwen op internet
6x
Groei in zoekwoordranking


398%
Verhoging in organische groei


1105%
Stijging in Top 10 ranking


129%
Verhoging bezoekerstijd


Waarom draagt SEO zo hard bij aan uw omzet?


Belang van ranking

Onderzoek leert ons dat ongeveer 85% van alle websites te vinden is via zoekmachines


Grote zoekmachines

96% van de internetgebruikers begint met zoeken op het web via een grote zoekmachine (Google, Bing, Yahoo, AOL)

Effectieve strategie

Met SEO kunt u zoekwoordzinnen kiezen voor zoekopdrachten uitgevoerd door potentiële klanten


342 billion zoekresultaten

In januari 2016 werden meer dan 17,5 miljard zoekopdrachten uitgevoerd met 342 miljard zoekresultaten

Leadaanbreng

Een solide SEO en zoekvriendelijk webontwerp zal bezoekers naar uw website brengen


Klantperceptie

De perceptie van de consument is dat hoe hoger een website gerangschikt is in een zoekmachine, hoe betrouwbaarder het bedrijf is.Laten we van start gaan
met uw project


We richten ons sterk op functie en bruikbaarheid en trainen u en uw medewerkers om uw website als bedrijfsmiddel te beheren. Wij doen ons uiterste best om ervoor te zorgen dat uw inhoud zo wordt afgeleverd dat bezoekers gemakkelijk en intuïtief de informatie kunnen vinden die zij zoeken, wat resulteert in een aangename en productieve gebruikerservaring.


AFSPRAAK MAKEN

Gebruik van cookies Deze site maakt gebruik van cookies om informatie op te slaan op je computer. Door deze site te gebruiken ga je hiermee akkoord.